PlayStation Plus-games van januari 2022 bevatten Deep Rock Galactic

In nieuws dat op dit moment niet eens in de verste verte verrassend is, blijkt dat Dealabs-gebruiker billbil-kun er opnieuw in is geslaagd om de games te voorspellen die volgende maand in PlayStation Plus zullen worden opgenomen. De drie gratis PlayStation Plus-games van januari 2022 zijn: Deep Rock Galactic en Vuil 5 voor PlayStation 5 en PlayStation 4, en Persona 5 Strikers voor PlayStation 4. Deze nieuwe games gaan live op dinsdag 4 januari.

Deep Rock Galactic is een co-op first-person shooter ontworpen voor maximaal vier spelers. Ruimtedwergen zoeken door een reeks procedureel gegenereerde grotten naar waardevolle hulpbronnen. Het probleem is dat die grotten gevuld zijn met hordes buitenaardse wezens, maar je hebt tenminste de mogelijkheid om de muren en het plafond neer te halen in de volledig vernietigbare omgevingen als de dingen wanhopig worden. Deze game wordt op 4 januari gelanceerd op PS4 en PS5 en zal de eerste release van deze maand zijn, wat de belofte van Sony waarmaakt.

Vuil 5 is het nieuwste aanbod van Codemasters in de langlopende rallyfranchise. De game biedt een carrièremodus met 70 routes over 10 verschillende locaties over de hele wereld. Degenen die meer willen, kunnen hun eigen entertainment creëren in de Playgrounds-makermodus. Er zijn ook multiplayer-modi voor zowel online als lokaal spelen die maximaal vier spelers in splitscreen ondersteunen.

Eindelijk, Persona 5 Strikers is een spin-off van het gebruikelijke Persona formule, deze keer een combinatie van RPG persona 5 met de hack en slash-actie van de Dynasty Warriors franchisenemer. De Phantom Thieves gaan op vakantie door Japan, maar alles wordt in chaos gestort wanneer een vervormde realiteit verschijnt. Nu corruptie hele steden overneemt, moet het team van vrienden de harten verlossen van degenen die gevangen zitten en de waarheid onthullen.

Voor nu, Godfall Challenger-editie, sterfelijke schelp en LEGO DC Superschurken zijn de huidige PlayStation Plus-titels beschikbaar om te downloaden tot 3 januari. De drie bonus PSVR-titels van november—The Walking Dead: Saints and Sinners, de volharding en Totdat je valt— zal ook alleen beschikbaar zijn tot 3 januari. Eenmaal geclaimd, blijven alle games in je bibliotheek zolang je een PlayStation Plus-abonnee blijft.

[Source: PlayStation Blog]

creditSource link

Psp-Lessen-Marian.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart