Genshin Impact versie 2.4 brengt grootse vieringen en een mysterieus nieuw gebied naar Teyvat – PlayStation.Blog

Gegroet, reizigers! Het is een grote eer voor mij en het hele ontwikkelteam om u door versie 2.4 Fleeting Colors in Flight te leiden, de eerste update van 2022 die op 5 januari komt. Aangezien het nieuwe jaar ook nadert in de wereld van Teyvat, willen we graag uitnodigen je naar Liyue’s Lantern Rite. Sluit je aan bij Shenhe, Yun Jin en onze oude vrienden bij het herbouwen van de Jade Chamber en ontvang rijke beloningen, waaronder 10 Intertwined Fates en een gratis viersterren Liyue-personage naar keuze.

Om het nog spannender te maken, ligt onder het stille water rond het eiland Watatsumi een nieuw rijk. De nu ontwaakte Enkanomiya is duizenden jaren verzegeld en roept om een ​​held.

Herbouw en verheug je op Lantern Rite

Als het grootste jaarlijkse festival in Liyue, is de Lantern Rite een tijd voor mensen om samen te komen om hun helden te eren en de toekomst te omarmen met hun beste wensen. Op de dag van het festival wordt de nachtelijke hemel van Liyue Harbor verlicht met duizenden Xiao Lanterns uit elk huishouden, gevolgd door een grootse vuurwerkshow.

De drukke straten van Liyue zullen opnieuw worden bezaaid met een verscheidenheid aan verkopers en kraampjes, wat een groot aantal nieuwe festiviteiten zal brengen voor degenen die de vakantie vieren. Je kunt proberen sprankelend vuurwerk te maken of deelnemen aan het populaire lantaarnraadsel-geraden evenement.

Naast de grootse vieringen krijgt de Jadekamer in deze tijd ook een nieuw leven. Dit magnifieke luchtpaleis werd vernietigd om de oude god en het zeemonster Osial te verslaan tijdens de vorige Archon Quest. Terwijl Ningguang en vele anderen bezig zijn met het reconstrueren van de Jade Chamber, kun jij ook helpen om verloren voorwerpen terug te vinden. Sommige kunnen worden geborgen met de Waverider, terwijl andere moeten worden opgehaald uit de Treasure Hoarders. Je kunt op elite Treasure Hoarders jagen in hun kampementen, of hun transportballonnen onderscheppen die voorraden op zee vervoeren.

Maak opnieuw contact met de mensen in Liyue

Onder degenen die de Jade Chamber herbouwen, zul je onze nieuwe personages Shenhe en Yun Jin ontmoeten, evenals vele oude vrienden in Liyue. Sommige krijgen ook een nieuwe look met de aanstaande update.

Ons nieuwe vijfsterrenpersonage Shenhe, dat vaak wordt aangezien voor een adeptus, komt eigenlijk uit een familie van exorcisten. Shenhe is echter op jonge leeftijd door Cloud Retainer opgevoed als haar discipel en ze begrijpt de fijne kneepjes van menselijke relaties noch de wegen van de wereld niet. In gevechten hanteert Shenhe de kracht van Cryo en een poolarm. Ze kan een Talisman Spirit oproepen en een sterke steun worden om de schade van het team te vergroten. Zowel Shenhe’s Elemental Skill als Elemental Burst kunnen haar partij helpen meer Cryo-schade aan te richten. Met haar Elemental Skill en Passive Talent kun je er verder voor kiezen om de Elemental Skill en Burst-schade van alle nabijgelegen partijleden of hun Normale, Plunging- en Charged Attack-schade te vergroten.

Ons volgende nieuwe personage Yun Jin is een viersterren Geo-polearmgebruiker en ze kan een sterke steun zijn voor degenen die de voorkeur geven aan normale aanvallen. Haar elementaire vaardigheid kan zichzelf beschermen en opladen voor een krachtigere aanval. Haar Elemental Burst zal AoE Geo DMG veroorzaken en alle nabijgelegen teamgenoten een Flying Cloud Flag Formation geven, waardoor hun normale aanval wordt versterkt op basis van Yun Jin’s Defense. Ondertussen kan de verbetering van de Flying Cloud Flag Formation verder worden verhoogd als je verschillende visies in je party hebt. Om Yun Jin beter af te schilderen als operameester, hebben we Peking Opera Artist 杨扬 (Yang Yang) uitgenodigd om haar opera-uitvoeringen in te spreken, naast uitstekende stemacteurs van verschillende talen om haar dialoog in het dagelijks leven te brengen.

Shenhe en Yun Jin zullen beschikbaar zijn in de eerste Event Wish, die samenvalt met Xiao’s Event Wish. Zhongli en Ganyu zullen elk hun eigen Event Wish openen in de latere fase van versie 2.4. Om meer Liyue-personages te rekruteren, moet je tijdens de Lantern Rite aan bepaalde vereisten voldoen en een van de acht viersterren Liyue-personages, waaronder Yun Jin, gratis verkrijgen.

Daarnaast kan Ningguangs nieuwe outfit Orchid’s Evening Gown ook gratis worden ingewisseld tijdens de Lantern Rite. Keqing’s nieuwe outfit Opulent Splendor zal te koop zijn met een tijdelijke korting.

De waarheid achter Enkanomiya onthullen

Reizigers die Watatsumi Island hebben bezocht, hebben misschien gehoord van een onderwaternatie die duizenden jaren lang is afgesloten. Volgens de legende woonden de voorouders van het eiland hier voordat ze naar de oppervlakte verhuisden onder leiding van Orobashi, de slangengod die later werd gedood op het eiland Yashiori. Je kunt de Key of the Moon-Bathed Deep verkrijgen met Shrine Maiden Tsuyuko en de ruïnes van een oude beschaving verkennen die ouder is dan elke andere ruïne die je op het land kunt zien.

In tegenstelling tot de andere eilanden in Inazuma, is Enkanomiya een enorm drijvend eiland onder de oceaan. Hoewel de diepten van Enkanomiya zich op Teyvat bevinden, zijn ze op de een of andere manier losgekoppeld van deze wereld, die voortdurend wordt uitgehold door de Abyss. Beroofd van zonlicht, was er geen dag of nacht in Enkanomiya tot de opkomst van een oude beschaving. Met behulp van geavanceerde technologie en de hulp van Orobashi creëerden de mensen van Enkanomiya een kunstmatige zon, Dainichi Mikoshi, die de donkere diepten verlichtte.

Aanwijzingen voor deze verloren beschaving zijn begraven in de ruïnes van de verlaten bibliotheek, heiligdommen, het laboratorium en de overblijfselen van de stad. Terwijl je in de diepten van Enkanomiya duikt, is de overgang tussen dag en nacht door Dainichi Mikoshi de sleutel tot het oplossen van veel puzzels. Pas ook op voor Bathysmal Vishaps en de nieuwe Abyss Lector tijdens je zoektocht. Bathysmal Vishaps zijn extreem gevaarlijke roofdieren die in de donkere wateren leven. Pack-leden jagen samen en kunnen profiteren van hun omgeving in gevechten. The Abyss Lector: Fathomless Flames kan Pyro-aanvallen ontketenen die vertraagde uitbarstingen van schade aanrichten, ongeacht of personages zijn afgeschermd of niet.

Optimalisaties en meer

Voordat we het delen voor versie 2.4 afronden, willen we u informeren dat we de prestaties van Genshin Impact op de console hebben verbeterd. Met versie 2.4 kun je de toetsen op het sneltoetswiel van je controller aanpassen.

Sinds versie 2.3 hebben we ook een nieuwe techniek geïntroduceerd om zachtere schaduwen te bereiken, waarvan we hopen dat het een meer realistische visuele waarneming en onderdompeling in de gamewereld zal brengen. Zachte schaduwen geven belangrijke aanwijzingen over de afstand tussen objecten. Wanneer een object verder verwijderd is van een ander object waarop zijn schaduw wordt geworpen, wordt zijn schaduw zachter en vager. Wanneer zonlicht bijvoorbeeld diagonaal over een deurkozijn op de grond valt, wordt de donkerdere schaduw die door het deurkozijn wordt geworpen lichter en zachter naarmate deze verder reikt. De verre boom werpt een nog vager schaduw op de grond.

Last but not least willen we onze diepste dank uitspreken aan degenen die vorig jaar bij ons waren in de Lantern Rite, evenals aan al onze nieuwe spelers die net zijn aangekomen in de wereld van Teyvat. We kijken ernaar uit om weer een jaar vol spannende avonturen met jullie allemaal door te brengen!

creditSource link

Psp-Lessen-Marian.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart