Persona 5 Strikers, Dirt 5, Deep Rock Galactic – PlayStation.Blog

Laten we de nieuwjaarsvieringen vroeg beginnen met de aankondiging van het trio PlayStation Plus-games waarvan je op dinsdag 4 januari kunt genieten. Persona 5 Strikers, Dirt 5 kunnen tot dinsdag 1 februari aan je gamebibliotheek worden toegevoegd. en Deep Rock Galactic.

Laten we ze eens nader bekijken.

Persona 5 Strikers | PS4

Duik in de stijlvolle wereld van Persona in een geheel nieuw verhaal met de Phantom Thieves die op een epische roadtrip door Japan vertrekken. Een zomervakantie met goede vrienden neemt een plotselinge wending als een vervormde realiteit naar voren komt, die je in een episch verhaal duwt terwijl je terugvecht tegen de corruptie die steden inhaalt. Beheers je team dynamisch tijdens explosieve actiegevechten terwijl je de waarheid onthult en de harten verlost van degenen die gevangen zitten in het centrum van de crisis.

Vuil 5 | PS4 & PS5

Verover verbluffende wereldwijde routes en rijd in een iconisch rijtje auto’s in een versterkte off-road race-ervaring. Laat je los in de meest gewaagde offroad-race-ervaring ooit, met een met sterren bezaaide carrière, een gesplitst scherm voor vier spelers, online multiplayer*, Playgrounds-makermodus en meer. Baan je een weg over wereldwijde circuits, met grind, ijs, sneeuw en zand, met auto’s variërend van rally-iconen tot vrachtwagens, tot GT-helden. Race op meer dan 70 routes over 10 wereldwijde locaties – van de bevroren East River in New York tot de glinstering van het noorderlicht in Noorwegen.


PlayStation Plus-games voor januari: Persona 5 Strikers, Dirt 5, Deep Rock Galactic

Deep Rock Galactic | PS4 & PS5

Deep Rock Galactic is een coöp-FPS voor 1-4 spelers* met stoere ruimtedwergen, 100% vernietigbare omgevingen, procedureel gegenereerde grotten en eindeloze hordes buitenaardse monsters. Werk samen als een team om je een weg te graven, te verkennen en je een weg te banen door een enorm grottenstelsel vol met hordes dodelijke vijanden en waardevolle hulpbronnen. Je zult op je teamgenoten moeten vertrouwen als je de meest vijandige grotsystemen in de melkweg wilt overleven.

Laatste kans om de PlayStation Plus-games van december te downloaden

Onthoud: je hebt tot maandag 3 januari de tijd om niet alleen Godfall: Challenger Edition, Lego DC Super Villains en Mortal Shell aan je gamebibliotheek toe te voegen, maar ook de drie PS VR-bonusgames**: The Persistence, The Walking Dead : Saints & Sinners – Standard Edition en tot je valt.

*PlayStation Plus-lidmaatschap vereist voor online multiplayer. PlayStation Plus is onderworpen aan terugkerende abonnementskosten die automatisch in rekening worden gebracht tot de annulering. Volledige voorwaarden: play.st/PSPlusVoorwaarden*

**PS VR-headset, PS-camera voor PS4-console en PS4- of PS5-console vereist om VR-functionaliteit te ervaren. Eigenaars van een PS5-console hebben een PlayStation Camera-adapter nodig om PS VR op de PlayStation 5-console te gebruiken (aankoop is niet vereist. Bezoek hier voor details). DS4 draadloze controller aanbevolen. Voor The Walking Dead: Saints and Sinners en Until You Fall zijn PS VR- en PS Move-controllers vereist.

creditSource link

Psp-Lessen-Marian.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart