Remedy Multiplayer Game wordt medegefinancierd door Tencent

Remedy Entertainment heeft aangekondigd dat het een wereldwijde ontwikkelings-, licentie- en distributieovereenkomst heeft getekend met Tencent voor de aankomende gratis te spelen, coöperatieve player-versus-environment shooter. codenaam Voorhoede, zal de game medegefinancierd worden door de Chinese reus, die ook verantwoordelijk zal zijn voor lokalisatietaken in geselecteerde Aziatische markten.

Als onderdeel van de overeenkomst zal Tencent de rekening betalen voor het lokaliseren en publiceren van de game in Azië, terwijl Remedy hetzelfde zal doen voor de rest van de wereld. Zowel Remedy als Tencent dekken de kosten van hardlopen Voorhoede in hun respectieve regio’s, maar zullen de inkomsten delen via een niet bekendgemaakte regeling die al is overeengekomen.

In een persbericht zei Remedy CEO Tero Virtala:

Vanguard markeert Remedy’s eerste intrede in het Games-as-a-Service-bedrijfsmodel, uitgevoerd door ons eersteklas team van gratis te spelen experts. We bouwen iets nieuws en spannends voor coöperatieve multiplayer-ruimte, bovenop de sterke punten van Remedy. Het uitbreiden van onze mogelijkheden om publicatieverantwoordelijkheden op zich te nemen, is de volgende stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. We zijn enthousiast over deze langdurige samenwerking met Tencent en kunnen met vertrouwen zeggen dat het uitstekend past bij het ondersteunen van de ambitieuze plannen van Vanguard. Vanguard is een wereldwijde kans en Tencent kan Remedy internationaal ondersteunen en de operaties in Azië en de mobiele markten leiden.

Voorhoede bevindt zich momenteel in de proof-of-concept-fase. Remedy onthulde dat zijn ontwikkelingsbudget (tot het einde van het eerste jaar van live-operaties) overeenkomt met een typisch Remedy AAA-budget.

Geen verdere informatie over Voorhoede is op dit moment beschikbaar.

creditSource link

Psp-Lessen-Marian.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart