Medailles laten maken

Op zoek naar een plek om je eigen merchandise producten te ontwerpen? Er zijn partijen die zijn gespecialiseerd in het realiseren van alle merchandise die je kunt wensen. Zo kun je hierbij ook gepersonaliseerde medailles naar wens laten maken.

Soorten medailles om te laten maken

Als je overweegt medailles te laten maken, is het eerst belangrijk om te weten welke soorten er gemaakt kunnen worden. Allereerst kun je ervoor kiezen om een ​​emaille medaille te laten maken. Mensen maken vaak gepersonaliseerde medailles voor hun carnavalsverenigingen of geplande evenementen. Je kunt zelf bepalen met welk materiaal je ze wilt maken. Naast emaille bestaan er ook kunststof, print en hout medailles die je kunt laten maken. Ook kunt u zelf bepalen welk ontwerp u op uw medaille wilt gebruiken en wat voor ketting, lint of touw u rondom de medaille wilt gebruiken, inclusief alle kleuren.

Hoeveel kost het om medailles te laten maken?

Het is moeilijk om een ​​vaste prijs voor medailles vast te stellen. Dit komt omdat het grotendeels afhangt van de grootte, samenstelling, materiaal, hoeveelheid en complexiteit van het medailleontwerp. Als je eenmaal weet wat je wil gebruiken, kan er een prijs aan het eindproduct worden gehangen. Hoe groter je bestelling is hoe voordeliger de prijs ook zal worden per product.

Hoe laat ik mijn medailles maken?

Wil je medailles laten maken maar weet je niet wat je wilt en hoe je het moet maken? U heeft dan de mogelijkheid om contact op te nemen met de heren van Pro-Merchandise die u helpen bij het ontwerpen van een medaille die bij uw doel past.

Medailles maken voor je carnavalsvereniging

Als je actief bent binnen de carnavalswereld, weet je ongetwijfeld dat er veel verschillende soorten medailles worden gemaakt voor alle verschillende verenigingen. Zo zorg je ook voor een passend ontwerp voor de prins van jouw stad of dorp. Je kunt ook een ereketting maken of iets heel anders! Bij Pro-Merchandise in Ootmarsum kun je ook je carnavalsvereniging voorzien van alle andere merchandise, zoals kleding, sleutelhangers, buttons en nog veel meer. Alles is mogelijk!

Psp-Lessen-Marian.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart