Atlus is van plan om in 2022 een nieuwe game aan te kondigen

Persona en Shin Megami Tensei serieontwikkelaar Atlus is van plan ergens in 2022 een nieuwe game aan te kondigen. Atlus-producer Shinjiro Takada stelt met name dat hij hoopt dat de nieuwe titel een “pijler” voor de studio zal worden.

De informatie komt uit een eindejaarsinterview met de populaire Japanse videogame-outlet Famitsu. Het tijdschrift interviewde in totaal 127 Japanse makers van videogames van studio’s zoals Square Enix, Platinum Games en vele anderen. Verschillende medewerkers van Atlus verschenen ook, zoals Shinjiro Takada en Persona serieregisseur Katsura Hashino.

Takada koos het woord ‘uitdaging’ als zijn sleutelwoord voor 2022 en verklaarde dat hij de term koos omdat de studio hoopt in het komende jaar een nieuwe game uit te brengen. Verder hoopt Takada dat de nieuwe titel zal fungeren als een “pijler” voor het bedrijf, naast andere grote namenseries zoals Persona en Shin Megami Tensei. Evenzo stelt Hashino ook dat de studio momenteel in voorbereiding is, maar kan niet specifiek zeggen waar ze aan werken.

Het nieuws volgt op berichten van eerder dit jaar waar Atlus aan werkt persona 6. Het bedrijf viert momenteel ook het 25-jarig jubileum van de Persona serie. Meer aankondigingen over de franchise zullen waarschijnlijk komend jaar komen.

We houden de lezers op de hoogte van nieuwe Atlus-games in 2022.

[Source: Famitsu]

creditSource link

Psp-Lessen-Marian.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart